نکات ضروری برای رعایت بهداشت در تهیه و توزیع غذای نذری در ایام محرم
با توجه به افزایش طبخ و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز ضمن هشدار نسبت به رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در تهیه این غذاها، توصیههایی در خصوص مراحل آمادهسازی، نگهداری و پخش نذورات ارائه کرد. رعایت اصول تغذیهای در تهیه نذریها دکتر مهرداد شریفی ضمن تأکید بر … ادامه خواندن نکات ضروری برای رعایت بهداشت در تهیه و توزیع غذای نذری در ایام محرم
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.