رشد جوجه‌ریزی مرغ در همدان و تداوم صادرات مرغ گرم به استان‌های همجوار

اخرین بروزرسانی در تاریخ مرداد 5, 1404 توسط سارا اوحدی

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان از پیش‌بینی ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در سال جاری خبر داد و اعلام کرد سرانه مصرف مرغ در استان به ۳۵ کیلوگرم در سال رسیده است.

میثم پورطلوعی، در نشست خبری روز یکشنبه ۵ مرداد، با اشاره به روند تولید مرغ در استان، گفت: روزانه حدود ۲۱۰ تن لاشه مرغ گرم در همدان کشتار می‌شود و بخشی از تولید مازاد نیز به استان‌های همجوار ارسال می‌گردد.

وی ادامه داد: در چهار ماه نخست امسال، بیش از ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۵ درصدی داشته است. این میزان در ۳۹۳ واحد از مجموع ۵۳۰ مرغداری فعال استان صورت گرفته و در حال حاضر ۴۷۰ واحد به طور فعال در چرخه تولید قرار دارند.

پورطلوعی یکی از چالش‌های اصلی مرغداری‌ها را کمبود نیروی انسانی عنوان کرد و افزود: نوسانات شدید برق در فصل تابستان باعث شده برخی از واحدها از انجام جوجه‌ریزی منصرف شوند، چراکه استمرار قطعی برق می‌تواند به خسارات جدی در تولید منجر شود.

وی همچنین تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امسال پیش‌بینی می‌شود میزان جوجه‌ریزی در استان همدان به ۴۵ میلیون قطعه برسد، در حالی که این رقم در سال گذشته ۴۳ میلیون قطعه بود؛ این موضوع نشان‌دهنده تداوم رشد تولید مرغ در استان است.

مجله خبری اوقات خوش

By سارا اوحدی

سارا اوحدی 36 ساله ، خبرنگار فرهنگی و اقتصادی و ورزشی هستم . بیش از 4 سال در مجله خبری اوقت خوش فعالیت دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *